HTML

α∂яιι.blogja(:

Ide írom a mindennapjaimat.A szokásaimat.A fontos dolgokat.(:

Friss topikok

  • α∂яιι. (törölt): az ^^ (2010.07.20. 15:18) ~ kép.
  • α∂яιι. (törölt): @Sacííí*-*: nagyonjówolt*.* és lesz még nyugi*.* és wááá elmondhatatlanul(L)*.* (2010.02.21. 11:46) Sacinál alvás*.*♥
  • α∂яιι. (törölt): @>Vancsyh: nm*.* szeretés<3 (2010.01.17. 17:45) Akik betöltik életem nagy részét(:

Linkblog

2010.07.17. 22:26 α∂яιι. (törölt)

~ Balaton.

sziasztook(:

Ma korán keltem 6körül. fuh(: Balatonra mentünk igazábol jolkezdődött a nap...:D nem volt semmi különösebb Az ut borzaszto volt Nóriékkal.. Ilyen család családdal mentünk vagy hogymondjam.. De olyan fél9 körül leértünk már nemtudom.. de kellemes volt-.- Gánton volt egy beszolásom: Anyuu! ez nem az a falu ahol a Zolival megálltunk mikor hányni kellett?:D mondja de:O:D monodm azért volt ilyen ismerős..:D De lent jovolt.. Nóri lesült.. és 'lebarnultam' a fejem leégett ugyhogy már mind1.. Volt ott egy srác kosarazott.. a Kristóf♥ tök helyes egy srác volt na meg aranyos..:D elvoltunk vele.. de többet nem deritettünk ki rola.. nemis kellett.. Aztán nemrég értünk haza... Délutánra oylan sokan lettek:O fuh.. Lesznek képek amint müködni fog a gépem(: és nomrálisan fogok tudni irni a kezem miatt.

~eszméletlen jówolt...^^♥

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://adriienn.blog.hu/api/trackback/id/tr162157992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása